Merking av fiskeutstyr

1. januar 2022 ble det innført krav til merking av alt utstyr for fritidsfiske, som teiner eller ruser. Dette kommer i tillegg til det eksisterende kravet om merking av flytevaket.

Merket skal festes godt til teinen eller rusens øvre del og må tåle saltvann over tid, slik at merket holder seg lesbart.

Man kan i utgangspunktet selv velge hvordan merket skal se ut i størrelse og utseende, men vi i Active Fishing Buoys AS har utviklet et standardmerke i plast som oppfyller alle lovkrav og som tåler å stå i saltvann over lang tid.

Det er plastkort i bankkort-størrelse (8,5 cm x 5,4 cm). Disse blir laget i en spesialprinter med en dobbelfunksjon: Først lages teksten, deretter legges det på et belegg i klar plast. Merkene utstyres med et hull midt på hver kortside, slik at de enkelt kan festes til redskapen.

De første merkene vi produserte har allerede vært i sjøen i 20 år, og de er fortsatt like tydelig lesbare etter fjerning av groe. (De er også testet i oppvaskmaskin på 90 grader. Det er vel neppe den store utfordringen i sjøen, men man skal være oppmerksom på at merker under blåse kan slå sprekker under isforhold.)

Priser for merker

Pris pr merke er kun 15 kr (inkl. mva.). Porto kommer i tillegg. Faktura med mulighet for å betale med Vipps ligger i følgebrev og betales etter mottak og sjekk av merker.

Porto:

1-8 merker kr 34,- i polstret brev.
9-15 merker kr 41,- i polstret brev.
16-60 merker kr 60,- i polstret brev.
61-500 merker kr 73,- Norgespakke med sporing.

(Tips gjerne hyttenaboen eller andre kjente om merkeordningen og bestill sammen, så får dere ned prisen!)

Bestilling av merker

Merkene kan bestilles med tekstmelding til tlf 952 58 734, via e-post til rolf.knutsen@me.com, eller via dette skjemaet

Alle bestillinger blir effektuert samme dag.

ReklameFisker.jpeg